BEGINNERSCURSUS

Nog in 2018: onze basiscursus kaartlezen

Dit is dé kans om het nieuwe rallyjaar 2019 goed te beginnen.
Op zaterdag 15 december a.s. organiseren wij nog een keer onze befaamde basiscursus kaartlezen. En dat betekent niet alleen plaatjes en theorie, maar ook rijden in de praktijk. Dáár leer je het meeste van.

Ben je nieuw in deze leuke hobbysport? Of vind je dat je je kennis toch nog een keer wilt boosten? Toch nog even de theoretische basis goed krijgen?
Dan is de basiscursus het beste idee van december. De complete dag begint met de grondbeginselen van het kaartleesrallyrijden, dan leggen we de meest voorkomende systemen aan je uit. Ná de lunch (inbegrepen) ga je de route rijden: alle vier de basissystemen ga je oefenen om er een gevoel bij te krijgen. Zodra de cursisten weer terug zijn (na zo’n twee uur rijden) leggen we het allemaal haarfijn uit. Om daarna nog gezellig na te praten….

Meedoen? Dat kan! Meld je dan alsjeblieft aan op de pagina ‘inschrijven’ en vink aan ’15-12-2018 basistraining + winterrally’. Druk op ‘verzenden’ en je staat geregistreerd als deelnemer.

Kosten: 45 euro per persoon. We vragen je beleefd het vooraf over te maken op onze bankrekening: NL50 KNAB 0726 8527 91 ten name van Classic Rally Adventures. Zet dan de naam of namen van de cursisten erbij. Dank je wel.

Waar? De 4 kaartleestrainingen en ook de basiscursus worden gegeven in Apeldoorn; de trainingslocatie kan verschillen maar Apeldoorn is de ‘place to be’ voor deze trainingen.