BEGINNERSCURSUS

Dit is dé kans om het nieuwe rallyjaar goed te beginnen. Er is dit jaar een basistraining in Apeldoorn (december & januari) en een in Naarden, in samenwerking met Cool Classic Club. Lees verder!

Op zaterdag 6 april a.s. organiseren wij nog een keer onze befaamde basiscursus kaartlezen. En dat betekent niet alleen plaatjes en theorie, maar ook rijden in de praktijk. Dáár leer je het meeste van. Plaats van handeling: de Cool Classic Club, een prachtige autowereldlocatie in een evenmooi pand aan de rand van Naarden.

Ben je nieuw in deze leuke hobbysport? Of vind je dat je je kennis toch nog een keer wilt boosten? Toch nog even de theoretische basis goed krijgen?
Dan is de basiscursus het beste idee van het voorjaar. De complete dag begint met de grondbeginselen van het kaartleesrallyrijden, dan leggen we de meest voorkomende systemen aan je uit. Ná de lunch (inbegrepen) ga je de route rijden: alle vier de basissystemen ga je oefenen om er een gevoel bij te krijgen. Zodra de cursisten weer terug zijn (na zo’n twee uur rijden) leggen we het allemaal haarfijn uit. Om daarna nog gezellig na te praten….

Meedoen? Dat kan! Meld je dan alsjeblieft aan op de pagina ‘inschrijven CRC ’t Gooi e.o.’ en vink aan ‘basis training kaartlezen Naarden 06-04-2019’. Druk op ‘verzenden’ en je staat geregistreerd als deelnemer.

Kosten: 100 euro per equipe van 2 personen. We vragen je beleefd het vooraf over te maken op onze bankrekening: NL50 KNAB 0726 8527 91 ten name van Classic Rally Adventures. Zet dan de naam of namen van de cursisten erbij. Dank je wel.

 

Let op: met een blik op 2020….de beginnerscursus organiseren we uiteraard óók in Apeldoorn. Die is ‘traditioneel’ altijd midden december, en dus al achter de rug. Soms is er zelfs nog een in januari. Houd deze website in de gaten, zodra er meer nieuws te vertellen is wordt dat hier gepubliceerd.