Competitie 2019

De Caférallycompetitie van 2019….twee zelfs!

Dit seizoen organiseren we weer 6 caférally’s. Deze 6 rally’s tellen allemaal mee in een competitie…dus aan het eind van het seizoen is er een echte caférallykampioen…hoe leuk is dat?

Uitgangspunt is dat de beste 4 behaalde resultaten uit de cyclus van 6 (waarvan één dubbel telt, dus feitelijk 7) meetellen in de totaaltelling. Je hoeft dus, als je met de Caférallycompetitie mee wilt doen, niet per se alle zes de rally’s te rijden….aan drie meedoen is dus voldoende. Want soms heb je geen zin, of geen tijd, of je rallymaatje (vriend of vriendin) kan toevallig niet….dat geeft dus niks want (de beste) vier resultaten tellen mee in de eindrangschikking.

Nieuw in 2019 is dat de sportklasse een aantal rally’s op tijd rijd, eerder was dat veelal alleen tijdens de finale. De toerklasse gaat misschien éen keer met ‘tijdsdruk’ rijden.

MOEILIJK?
Dat valt reuze mee. Op internet kan je héél veel vinden over kaartleesrally’s, kijk bijvoorbeeld maar eens op de website van de DHRC (www.dhrc.nl) of van grote nationale rally’s als de Omloop van het Oosten (www.omloopvanhetoosten) of de Hanzestedenrally (www.hanzestedenrally.nl).

De data en wedstrijdgebieden voor de Caférallycompetitie 2019 in de regio Apeldoorn zijn bekend:

 • vrijdagavond 29 maart vanuit Barneveld/Voorthuizen
 • vrijdagavond 26 april vanuit Bussloo (Pitch & Putt Bussloo)
 • vrijdagavond 31 mei vanuit Loenen (De Bron)
 • vrijdagavond 21 juni vanuit Deventer (Brouwerij Davo)
 • vrijdagavond 19 juli vanuit Welsum
 • vrijdagavond 23 augustus vanuit Wilp (De Kribbe)

Aanmelding via de knop ‘inschrijven CRC Apeldoorn e.o.

Je ontvangt het specifieke (eenvoudige en beknopte) reglement op de donderdag voorafgaand aan de caférally van de vrijdag erop volgend.

Leuk als jullie meedoen!

 

NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW – NIEUW

Er is in 2019 óók een Caférallycompetitie in ’t Gooi; vaste startplaats: Naarden! Zo heb je nóg meer kans op vergroten van je vaardigheden.

Op verzoek van de Cool Classic Club organiseren wij in 2019 óók een echte Caférallycompetitie in de regio ’t Gooi. Vaste startplaats is de Cool Classic Club (www.coolclassicclub.nl) en even vast is dat vooraf een (steeds andere) foodtruck (of zo) wordt ingeschakeld voor de traditionele ‘rallyhap’, zodat je ook in Naarden niet met een knorrende maag aan de kaartleesrit van die avond hoeft te beginnen.

Robbert Buijs en zijn team hebben een heel mooi concept, waarin caférally’s prima passen. Ga er zeker eens kijken en raak geïnspireerd door auto’s, kunst, werkplekken en vergaderruimtes en …ook belangrijk….goede koffie!

Enfin, hier zijn de data van de Caférallycompetitie 2019 in ’t Gooi:

 • vrijdagavond 22 maart
 • vrijdagavond 19 april
 • vrijdagavond 7 juni
 • vrijdagavond 12 juli
 • vrijdagavond 6 september
 • vrijdagavond 4 oktober: finale-editie !!

Start en finish dus ALTIJD bij de Cool Classic Club. Ook hier geldt: inloop vanaf 17.00 uur, start vanaf 18.00 uur, en finish tussen 20.00 en 21.00 uur. We proberen de aanlooproutes naar eventueel ‘verderop’ geleden wedstrijdgebieden zo kórt mogelijk te houden.

Interesse? Inschrijven? Druk in de menubalk op ‘inschrijven CRC ’t Gooi e.o.’ en alles wijst zich vanzelf.

Tot ziens, in Naarden!