Competitie 2020

COMPETITIE 2020

Ook dit jaar zijn er twee volledige Caférallycompetities. Eén in de regio Apeldoorn, en één in de regio Naarden/’t Gooi. Doe je mee? En…nog gekker….je kunt zelfs twéé keer Caférallykampioen worden, dit jaar….wie gaat de uitdaging aan?

Elke Caférallycompetitie bestaat uit zes caférally’s. De sloteditie van de zes duurt wat langer en heeft twee trajecten, zodat we zeven uitslagen krijgen; de beste vier resultaten tellen mee voor de eindstand annex totaaltelling. Je hoeft dus niet per se alle zes de rally’s te rijden….aan drie (twee + de finale-editie) meedoen is dus voldoende. Want soms heb je geen zin, of geen tijd, of je rallymaatje (vriend of vriendin) kan toevallig niet….dat geeft dus niks want (de beste) vier resultaten tellen mee in de eindrangschikking.

Ook in 2020 is dat de sportklasse een aantal rally’s op tijd rijd, eerder was dat veelal alleen tijdens de finale. De toerklasse gaat misschien éen keer met ‘tijdsdruk’ rijden.

Programma:
Regio Apeldoorn: 15 mei – 12 juni – 10 juli – 31 juli – 21 augustus – 18 september (finale)
Regio Naarden: 8 mei – 5 juni – 3 juli – 21 augustus – 11 september – 2 oktober
Let op: de caférally’s tot en met augustus vallen onder het ‘coronaregime’.
De caférally’s in Naarden, op initiatief van de Cool Classic Club aldaar (www.coolclassicclub.nl), hebben een kleine afwijking in het verloop: je haalt de routekaart op bij de Cool Classic Club en rijdt dan naar het beginpunt van het traject, ergens in het ‘buitengebied’. De route brengt je terug naar de finish bij het Clubhuys van de CCC.