Competitie 2019

De Caférallycompetitie van 2019
Dit seizoen organiseren we weer 6 caférally’s. In de kop bovenaan staat het overzicht. Deze 6 rally’s tellen allemaal mee in een competitie…dus aan het eind van het seizoen is er een echte rallykampioen…hoe leuk is dat? Uitgangspunt is dat de beste 4 behaalde resultaten uit de cyclus van 6 (waarvan één dubbel telt, dus feitelijk 7) meetellen in de totaaltelling. Je hoeft dus, als je met de Caférallycompetitie mee wilt doen, niet per se alle zes de rally’s te rijden….aan drie meedoen is dus voldoende. Want soms heb je geen zin, of geen tijd, of je rallymaatje (vriend of vriendin) kan toevallig niet….dat geeft dus niks want (de beste) drie resultaten tellen mee in de eindrangschikking.
Nieuw in 2019 is dat de sportklasse een aantal rally’s op tijd rijd, eerder was dat veelal alleen tijdens de finale. De toerklasse gaat misschien éen keer met ‘tijdsdruk’ rijden.
MOEILIJK?
Dat valt reuze mee. Op internet kan je héél veel vinden over kaartleesrally’s, kijk bijvoorbeeld maar eens op de website van de DHRC (www.dhrc.nl) of van grote nationale rally’s als de Omloop van het Oosten (www.omloopvanhetoosten) of de Hanzestedenrally (www.hanzestedenrally.nl). Bovendien geven we in de week vóór de rally in het organiserende horecabedrijf een INSTRUCTIEAVOND; als je die bijwoont weet je alles om er een heel geslaagde rallyavond van te maken. Met tips & trics van de uitzetters….altijd handig 😊.
De data voor de Caférallycompetitie van 2019 zijn bekend, de (start)locaties en wedstrijdgebieden nog niet. Houd deze website in de gaten!
De Caférallycompetitie 2019 wordt verreden op vrijdag 29 maart, vrijdag 26 april, vrijdag 31 mei, vrijdag 21 juni, vrijdag 19 juli en vrijdag 23 augustus.