Inschrijven RegiOmloop

Nieuw!
– De RegiOmloop is een echte kaartleesrit naar RIVM richtlijnen met startlokaties verspreid over heel Nederland -Nieuw!

GEHOORD: ‘WAT EEN LEUKE GAST-LOKATIES HEBBEN JULLIE GEVONDEN!’

We gaan dus, indachtig de belangrijkste richtlijnen, een paar mooie kaartleesroutes uitzetten en aan jullie aanbieden. Het concept is simpel:

  • Na aanmelding krijg je een routekaart vooraf (via e-mail, deze dus zélf printen) of we leggen de kaart voor je klaar op de gastlocatie (dit kan je aangeven op het inschrijfformulier).
  • Je kiest zelf voor een route op sportklasse-niveau of op toerklasse-niveau, net zo je wilt.
  • Rijden doe je aan de hand van de Rallycheck-app; kijk op het tabblad (op deze website) “rijden met de Rallycheck-app”.
  • Je krijgt vier dagen de tijd om die route te rijden, dat geven we duidelijk aan. Je mag zelf kiezen wanneer, je hoeft ons dat niét te melden.
  • We geven indien mogelijk aan waar je zou kunnen logeren (hotel-tip) en in veel streken kunnen we een lunch en/of diner aanbeveling doen. Dit hebben we allemaal al met veel plezier voor jullie uitgezocht!
  • Er is géén klassement, het is geen ‘wedstrijd’, er zijn geen bekers te winnen.
  • Er is géén samenscholing; familie- en gezinsleden zijn toegestaan; bedenk en neem je verantwoordelijkheid als je gaat rijden met een niet-gezinslid.
  • Maak er gewoon een leuke dag van; je hebt alle tijd….

Beschouw het vooral ook als nuttige oefening voor als het NK seizoen weer start. Je kan/mag een route zelfs in de nacht rijden! Een unieke kans om dat aspect eens te oefenen, of om je verlichting eens op je gemak af te stellen ten behoeve van avond- en nachttrajecten van een echte kaartleesrit.

Een aantal routes is herkenbaar als onderdeel van de befaamde Caférallycompetities, en andere routes dopen wij “Regio-Omloop van”, als knipoog naar onze eigen Omloop van het Oosten en de eerdere Omloop van Brabant. De route van deze nieuwe RegiOmlopen begint vaak bij een oldtimer-/klassieker-ondernemer waar je op gemak even lekker rond kan kijken en en eindigt indien mogelijk in een ‘vesting stadje’. Afhankelijk van het animo zullen we mogelijk met start-bloktijden moeten werken, als dat zo is hoor je dat vooraf.

Inschrijven voor deze RegiOmloopjes doe je onderaan deze pagina.

Na je aanmelding ontvang je van ons een Tikkie/Betaalverzoek voor betaling van het inschrijfgeld. 

Per route zijn de deelnamekosten 50 euro per equipe. Kosten voor het gebruik van de Rallycheck-app zijn inbegrepen.

Na 1 maart 2021 verwachten we weer met de competitie te kunnen beginnen; dan start de Caférallycompetitie weer in zijn oorspronkelijke vorm in de omgeving van Apeldoorn en in de omgeving van Naarden. Kijk en/of schrijf alvast in via één van bovenstaande tabbladen (inschrijven CRC ’t Gooi en/of inschrijven CRC Apeldoorn).

Graag tot binnenkort bij één van onze routes.

Wij hebben er “best veul” zin in. Hopelijk jullie ook, en zien jullie aanmelding met enthousiasme tegemoet.