Organisatie

ORGANISATIE

 

De Caférallycompetitieis een initiatief van Classic Rally Adventures.

Classic Rally Adventures is de organisatie achter rally’s die meetellen voor het Nederlands Kampioenschap:de Hanzestedenrally en de Omloop van het Oosten, maar ook de vermaarde Cape to Cape Rally komt uit hun koker.

Ook bedrijvenclubs (de BoB-rally in Apeldoorn is een mooi voorbeeld), en GOEDE DOELEN (Rotary’s en Lions-clubs) besteden de organisatie van hun fundraisingevenement met groot genoegen aan ons uit.

Wilt u voor uw relaties of collega’s een EIGEN rallyevenement laten organiseren? Classic Rally Adventures regelt alles…van route tot vergunning, van aankondiging tot prijsuitreiking. Compleet en professioneel. Zoals het hoort.

Heeft u als horecaondernemer belangstelling om in een plaats een caférally te ‘hosten’ of een specifiek eigen evenement samen met ons te organiseren? Bel of mail ons dan. We gaan er dan een prachtige middag of avond van maken.

Gerhard Fokkens is bereikbaar op 06-2220 2938 E-mail: gerhard@rallywereld.nl en Ronald Jans is bereikbaar op 0651-158 107. E-mail: ronald@rallywereld.nl

Adresgegevens:

Stichting Classic Rally Adventures

De Rotstuin 49

7325 GB Apeldoorn

Informatie: Gerhard Fokkens op 06-2220 2938; Ronald Jans op 0651-158 107

Ronald Jans
Gerhard Fokkens